KĂTUN este o inițiativă recent apărută în comunitatea negoțului cu frumos de la noi din țară, care și-a propus să aducă împreună artiști, designeri și makeri cu cei care apreciază și consumă produse ale maiestriei lor.

Anul trecut pe vremea asta, 12 creatori de autentic românesc și-au luat avânt și au creat prima ediție a târgului. În 2019, comunitatea KĂTUN s-a extins și numără peste 40 de artiști care vă așteaptă pe 21 și 22 decembrie într-o locație numai bună pentru o perioadă festivă: Maison 13 pe Dumbrava Roșie nr 2.

Pentru ca cei mici să permită părinților să cotrobăie în liniște printre produse în timp ce ei înșiși explorează artistul lor interior, la locație vă așteaptă echipa Bobocii Art Studio cu ateliere creative pentru copii.

Printre produsele care vă vor tenta la târg anul acesta sunt aceste frumuseți:

Iulia Ignat
Fabrica de Pufoșenii
Atelier Ralu
Nairafee Jewelry
Joined by Fire
Alexandra Radu
Littlehouses

Anul acesta lista participanților include: Abru, Aerium, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Atelier 437, Atelierul de Pufoșenii, BumbagR, Candelarium, Căsuța cu Cerdac, Cosânzeana, Decartis, GLŌM, Gligor Kuzmanovski, I wood be, Iulia Ignat, Joined by Fire Studios, Karusello, Littlehouses, Maru Ceramic Studio, Nairafee, Neli Tedorescu, Orfevru, Atelier Ralu, Tactil util, UTOPIC by Mona Vulpoiu.

Sâmbătă la orele 16:00 la târg va sosi Mihaela Cosescu pentru a povesti celor mici și mari despre cărțile publicate de ea: „Calul Năzdrăvan”, „Cercul”, „Împreună până la capătul lumii” sau „Bicicleta fermecată”.

Mihaela Cosescu

Iar duminică, 22 decembrie la orele 16:00, corul UP60STR, compus din elevi ai Liceului de Arte Doamna Bălașa din Târgoviște, condus de doamna profesor Sorina Gavrilă vor colinda și vor aduce un strop de magie tuturor celor prezenți în cadrul târgului.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina comunității KĂTUN.

Spor la cumpărături printre frumos!

Cu bine!

Lasă un răspuns